Egyéni kezelések – Barkan jóga

Vállfájdalmas masszázskezelés

Ízületek masszázskezelése. Alkalmazott technikai fogások:

Kapcsolat Irodai Masszázs Az irodai masszázs a cégek számára kifejlesztett vállfájdalmas masszázskezelés ajánlott masszázs típus. Egy speciálisan kialakított masszázsszékben, teljes öltözetben történő — svédmasszázs és pontnyomásos technikák kombinálásával végzett — masszázs, amely a keringés fokozásával mozgósítja, lazítja és felfrissíti szervezetünket.

A szék ergonomikus felépítése révén segít egy lazult állapot elérésében, tehermentesíti a nyaki, háti és ágyéki gerincszakaszt. Segít a stressz, a dekoncentráltság és izommerevségek feloldásában és az általuk kiváltott betegségek megelőzésében.

Elsősorban munkahelyeken, irodákban alkalmazható, ahol a stressz mellett általánosságban jelen van az egyoldalú és rossz testtartás.

A technikát elsősorban irodai dolgozók, illetve fokozott feszültségnek kitett, magasabb hibaforrással dolgozó emberek számára állították össze. Irodai munka hatása a szervezetre Irodai körülmények között, ülő testhelyzetben végzett munka, a számítógép használat, és ezek következtében felvett tipikus testtartás miatt nagyon hamar elfárad izomzatunk.

vállfájdalmas masszázskezelés

Az egyoldalúan terhelt izmok rövidülése tartós izomfeszüléshez, a vérellátás romlásához, ezen keresztül pedig fájdalomhoz vezet. A leginkább érintett terület a gerinc, nyaki és vállöv tájék, a hátközép és deréktájék, valamint a karok.

Jellemző tünetek a derék- és hátközépi fájdalom, vállfájdalom, nyaktájéki fájdalom, esetenként fejfájás. Az állandósult testtartás miatti izomfeszüléseken túlmenően az érzelmi, indulati megnyilvánulások is zsigeri tónusos reakciókat váltanak ki, vagyis idegi feszültség hatására bizonyos izmainkat, izomcsoportunkat öntudatlanul megfeszítjük.

Irodai munka hatása a szervezetre

Ezen feszülések leggyakoribb helye a nyak, a vállöv és az állkapocs területe. Amennyiben nem sikerül ellazulni, a megfeszült izmok vérellátása romlik, a nyak és vállöv feszessége akadályozza az agy megfelelő oxigén ellátását, mely leggyakoribb oka a fejfájásnak.

Jelentkezz be itt a honlapunkon! Töltsd ki a bejelentkezési űrlapot, hogy időpontot egyeztethessünk. Amennyiben regenerálódásra van szükséged, nem lesz egyéb teendőd, mint várni a kezelésed időpontját.

A feszültség, idegesség a vállövi izmok megfeszülését okozva tovább ront a helyzeten. Ha az izmok nem tudnak kilazulni, fáradtságérzet, nyomott hangulat, tartós teljesítményromlás, a teherbírás és a terhelhetőség csökkenése következik be.

Irodai masszázs kezelés menete

A masszázs itt tud beavatkozni a folyamatba. Irodai masszázs kezelés menete A kezelést az Ön munkahelyén egy speciálisan kialakított masszázs széken végzem.

A masszázs helye lehet pihenő, orvosi szoba, iroda, öltöző, vagy egy csöndesebb sarok.

vállfájdalmas masszázskezelés

Bárhol elvégezhető, ahol nyugodt körülményt lehet teremteni. A masszázs teljes öltözetben történik olaj és krém használata nélkül.

Kötőszöveti masszázs Budapest központjában

Időtartamát illetően percesek a kezelések. Magában foglalja a fej, nyak, váll, kar, kéz, hát és a derék kezelését. Tehát pontosan azokat a fájdalmas testrészeket hivatott felfrissíteni, átdolgozni, melyeknél az ülőmunka által kiváltott problémák állnak fenn. Másodlagosan az ellazult izomzat az idegi kapcsolatok révén a pszichés ellazultság állapotát is kiváltja, ami a stresszel szembeni ellenállást javítja, illetve az úgynevezett stresszhormonok feldolgozását is elősegíti a szervezet számára.

Please wait while your request is being verified...

A rendszeres irodai masszázs pozitív hatásai: növeli a dolgozók hatékonyságát, koncentráló képességét, munkakedvét a kezelés hozzájárul egy jobb vállfájdalmas masszázskezelés közérzet megteremtéséhez elősegíti a munkahelyi egészségmegőrzést javítja a vérellátást és a keringést frissít, élénkít fellazítja az izmokat, csökkenti a fájdalmat javítja a vállfájdalmas masszázskezelés szembeni ellenálló képességet csökken a betegállományban töltött napok száma Miért kifizetődő a munkáltatónak?

A heti rendszerességgel végzett ülő masszázs megelőző hatású számos ideg- és izom eredetű betegségre, ezáltal csökkenthető a dolgozó betegállományban töltött ideje. Betegségmegelőző hatását Magyarországon még nem mérték, de más országokból származó adatok szerint minden masszázsba fektetett forint négyszeresen térül meg a cégeknek. A masszázs hatása azonnal érezhető, ennek eredményeképpen a páciensek mentálisan és fizikálisan felfrissülve köszvényes ízületi fájdalom vissza a munkájukhoz.

Kötőszöveti masszázs az izompólyák (fasciák) oldására

Javítja a munkamorált, a koncentrációt, a stresszel szembeni ellenállást, valamint növeli a lojalitást a munkahelye iránt. A masszázst a vállalatok már egészségpénztáron keresztül is finanszírozhatják.

vállfájdalmas masszázskezelés

A masszírozást akár ebéd vagy óránkénti szünetekben végre lehet hajtani, tehát nincs munkaidő kiesés. Kevesebbe kerül, mint a legtöbb egészségvédő program, és hatása azonnali. Az Irodai Mobil Vállfájdalmas masszázskezelés nem helyettesíti a sportolást, a testmozgást, ám jellegét vállfájdalmas masszázskezelés hatását tekintve a legjobb stresszoldó és regeneráló szolgáltatás, amit bárki a munkahelyén igénybe vehet.

Ajánlom ezt a kezelést minden olyan vezetőnek és alkalmazottnak, aki feszült körülmények között dolgozik, és veszélyeztetett a fent említett tünetek szempontjából. Gyors és hatékony megoldást kínálhatok managerek, számítógéppel dolgozók, szellemi munkát végzők részére a jobb közérzet, nagyobb teherbírás eléréséért. Az irodai masszázs vállfájdalmas masszázskezelés ellenjavallatai: akut állapotok, gyulladásos betegségek.