Ajánlott termékek

Ínhüvelygyulladás csuklórögzítő

Tartalom

  ínhüvelygyulladás csuklórögzítő fájdalomcsillapítók a csípőízület fájdalmaira

  A z Csukló ínhüvelygyulladás csuklórögzítő, csukló és kézfej rögzítők kategória ismertetője: Csuklószorító, vagy csukló rögzítők szerepe egészen az enyhe, duzzanatot csökkentő rugalmas fáslitól, a szögben állítható könyökrögzítőig terjed.

  Megfelelő stabilitást biztosító csuklószorítót tudunk ajánlani csuklóficam, kézközép csonttörés, vagy kéztőcsonttörés, zúzódások esetében.

  ínhüvelygyulladás csuklórögzítő ízületi fájdalom esetén tempalgin

  A hüvelyujj ficam, hüvelyujj izületi gyulladás esetében a sinnel erősített rögzítőket javaslunk, olyanokat, amelyek nem csak a csuklót, hanem a nagyujj mozgását is korlátozni képes.

  A carpalis alagút betegség esetében az ideg nyomódását csökkenthetik azok a csuklórögzítő típusok, amelyek sín segítségével nyugalomba helyezik az izületet, ínakat.

  ínhüvelygyulladás csuklórögzítő piros arc és fájó ízületek

  Az elasztikus csuklórögzítők az enyhe húzódások, rándulások, sérülések és gyulladások kezelésére szolgál. A fém, vagy műanyag sínnel szereltek pedig akár a törések kezelésére is megfelelő lehet. A hüvelykujj ízület fájdalma, sérülése, túleröltetése az egyik leggyakoribb probléma.

  ínhüvelygyulladás csuklórögzítő fájdalom a lábak ízületeiben 60 év

  Ezekre a a panasztól függően rugalmas, vagy merev hüvelyujj rögzítő ortéziseket javaslunk.